Stockholm

Konsten att skapa
djupa och meningsfulla
möten i relationer

En kvällskurs i centrala Stockholm för dig som längtar efter att uppleva djupare och mer meningsfulla möten i dina relationer. Under 3,5 timmar får du ta del av konkreta verktyg och nya perspektiv för att skapa djupare och mer meningsfulla möten i relationer. 

Nästa tillfälle: 

15/3 2023 18:00 – 21:30 (Anmälan öppen)

Var? Livingroom CC, Rödabergsgatan 11 i Stockholm  

Pris: 795:- (Kom med en vän eller partner för 1295:-) 

Längtar du efter att uppleva djupare och mer meningsfulla möten i dina relationer? Kanske längtar du efter att på djupet förstå dig själv, för att också bättre kunna förstå andra?

Vad är det som gör att just DU känner dig tillfreds och lycklig i dina relationer? Hur kan du bättre förstå personen framför dig? Hur kan ni tillsammans mötas i kontakt, djup och mening? Oavsett vilken typ av relation du längtar efter att utveckla och fördjupa så är vår förhoppning att du ska lämna kursen med ett gäng konkreta verktyg för att skapa djupare möten. Vi hoppas också bidra med nya perspektiv när det kommer till relationer. Hur kan vi utmana våra valda sanningar om relationer för att våga skapa de möten vi längtar efter? 

Det här är en interaktiv kurs där du under 3,5 timmar ges möjlighet att lära känna dig själv i relation till andra människor – genom bland annat sharing, övningar, reflektion och utbildning. Är du redo för att möta dig själv, och oss?

För dig?

Vad kommer jag att
lära mig under kursen?

Nya perspektiv för att skapa djupare och mer meningsfulla möten i relationer

Att lära känna och förstå dina egna (och även andras) mönster ännu bättre när det kommer till relationer

Konkreta verktyg och tips för att direkt börja kommunicera annorlunda & skapa djupare och mer meningsfulla möten

Sagt om oss

”Tänk om jag hade lärt mig detta tidigare, vilken skillnad mina relationer hade varit/blivit då! Och jag har ändå pluggat ganska mycket inom olika områden inom psykologi och personlig utveckling, dock aldrig tidigare fått det presenterat så här tydligt!!!”

Sanna Jonsson

Tidigare deltagare på online kurs om behov

Ja, jag vill delta!

Vad kul att du vill möta oss! Anmäl ditt intresse genom att skriva några rader nedan så hör vi av oss så snabbt vi kan med mer info och en bekräftelse. Vi ser så fram emot att få träffa och lära känna dig!