Stockholm

Konsten att skapa
djupare och mer meningsfulla
möten i relationer

En kvällskurs i centrala Stockholm för dig som längtar efter att lära känna, och förstå dig själv, ännu bättre – för att djupare kunna relatera till andra.

Under 3,5 timmar får du ta del av konkreta verktyg och nya perspektiv för att skapa djupare och mer meningsfulla möten i relationer. 

Nästa tillfälle: 

23/11 2022 18:00 – 21:30 (FULLSATT) 

16/5 2023 18:00 – 21:30 (FULLSATT)

Nya datum presenteras inom kort (Anmäl intresse här) 

Var? Livingroom CC, Rödabergsgatan 11 i Stockholm  

Pris: 795:- (Kom med en vän eller partner för 1295:-) 

En kväll för dig som är redo för att titta djupare på dina egna mönster i relationer - för att ännu mer autentiskt kunna öppna upp i dina relationer

Vad behöver du för att känna dig sedd och uppskattad i dina relationer? Vilka mönster har du idag som håller dig tillbaka från att uppleva det du längtar efter?

Hur kan du bättre förstå personen framför dig? Hur kan ni tillsammans mötas i kontakt, djup och mening? Oavsett vilken typ av relation du längtar efter att utveckla och fördjupa så är vår förhoppning att du ska lämna kursen med ett gäng konkreta verktyg för att skapa djupare möten. Vi hoppas också bidra med nya perspektiv när det kommer till relationer. Hur kan vi utmana våra valda sanningar om relationer för att våga skapa de möten vi längtar efter? 

”Konsten att skapa djupare och mer meningsfulla möten i relationer” är en interaktiv workshop där du under 3,5 timmar ges möjlighet att lära känna dig själv i relation till andra människor – genom bland annat sharing, övningar, reflektion och utbildning.

Är du redo för att möta dig själv, och oss?

För dig?

Vad kommer jag att
lära mig under workshopen?

Nya perspektiv för att skapa djupare och mer meningsfulla möten i relationer

Att lära känna och förstå dina egna (och även andras) mönster ännu bättre när det kommer till relationer

Konkreta verktyg och tips för att direkt börja kommunicera annorlunda & skapa djupare och mer meningsfulla möten

Sagt om workshopen

Kalle Norwald

Beatrice Karinsdotter

Malin Drevstam

Kanske har du frågor?

Nedan har vi samlat några av de vanligaste frågor som vi får gällande workshopen. Hittar du inte svar på din fråga här så är du varmt välkommen att höra av dig till oss – vi finns här för att svara på dina frågor och funderingar innan du anmäler dig!

Vi ger en hel del utrymme till sharing (deltagarnas personliga delningar) som ett sätt att skapa igenkänning och samhörighet i gruppen. Här väljer varje deltagare hur mycket han/hon vill dela eller inte dela. Viktigt att det känns tryggt och rätt för dig – välkommen att känna in DINA behov! 

Du kan förvänta dig en hel del skratt, igenkänning och nya insikter om dig själv och andra människor. Under kvällen kombinerar vi utrymme för personliga delningar, kortare föreläsningar och praktiska övningar för att du som deltagare ska kunna ta till dig verktygen på bästa sätt!

Innehållet i workshopen är baserat på kunskap från bland annat Non-Violent Communication, de 6 omedvetna psykologiska behoven, de 5 kärleksspråken samt lärdomar och insikter som vi tar med oss från vår egen resa som par i ständig utveckling.

Du är varmt välkommen att gå kursen själv! Innehållet i kursen är användbart och applicerbart i alla olika typer av relationer. Vi välkomnar både par, individer, singlar – alla som vill fördjupa sina kunskaper om att skapa djupare och mer meningsfulla möten i relationer! 

Ja, jag vill delta!

Vad kul att du vill möta oss! Anmäl ditt intresse genom att skriva några rader nedan så hör vi av oss så snabbt vi kan med mer info och en bekräftelse. Vi ser så fram emot att få träffa och lära känna dig!

Nyfiken på hur du kan skapa mer hälsosamma relationer? Välkommen att lyssna på vår podcast!