Jessheim, Norge

Så identifierar du,
uttrycker & får dina
behov tillgodosedda

Nu kommer den omtalade och populära kursen ”Så identifierar du, uttrycker och får dina behov tillgodosedda” till Jessheim, Norge! 

Under 2 heldagar (11-12/3 2023) får du lära dig att identifiera och uttrycka dina behov på ett tryggare och tydligare sätt som inspirerar mottagaren att uppfylla dem. 

Kursstart: 11/3 – 12/3 2023 (Anmälan öppen) 

Plats: 5029 – Dampsaga Allé 4c, Jessheim, Norge 

Investering: 3000NOK per person / 5000NOK per par 

Längtar du efter att känna dig tryggare när du uttrycker dina behov? Kanske är du nyfiken på hur du skulle kunna bli ännu tydligare med vad du önskar för att öka chanserna att få dina behov tillgodosedda?

Under 2 heldagar möts vi i ett nyfiket space där vi tillsammans utgår ifrån dina och era utmaningar när det kommer till att uttrycka behov i relationer. Vi bär på en övertygelse om att en viktig del i att få våra behov tillgodosedda handlar om att först stanna upp och identifiera och lära känna vad vi vill, önskar och behöver. Utifrån det kommer vi att dela konkreta verktyg, insikter och perspektiv som kan hjälpa dig att lättare förstå och lära känna vad du behöver, samt bli tryggare i att kommunicera detta – som resultat tror vi att du kommer att uppleva mer kontakt, närhet, förståelse och meningsfullhet i dina relationer. 

Det här är en interaktiv helgkurs där du ges möjlighet att lära känna dig själv i relation till andra människor – genom bland annat sharing, övningar, reflektion och utbildning. 

Kursen välkomnar både par och individer.

Spela videoklipp

För dig?

Vad kommer jag att lära mig under kursen?

Innehållet i kursen är baserat på kunskap från bland annat Non-Violent Communication, de 6 omedvetna psykologiska behoven, de 5 kärleksspråken samt lärdomar och insikter som vi tar med oss från vår egen resa som par i ständig utveckling. Under kursen kan du förvänta dig att lära dig att: 

Att identifiera, lära känna och förstå dina egna (och även andras) behov ännu bättre

Att uttrycka dina behov på ett sätt som inspirerar mottagaren att uppfylla dem

Att förstå och möta dina egna behov på ett mer träffsäkert sätt

Konkreta verktyg och tips för att direkt börja kommunicera annorlunda & öka chanserna att få dina behov tillgodosedda

Att bättre hantera och navigera olikheter och behov som krockar genom att hitta kreativa lösningar

Sagt om oss

”Madde och Peters utbildningsstil var ödmjuk, öppen och ärlig! Det är inte sista kursen jag går med dom, det är helt säkert!”

ICF coach, Digital livscoach 

Känner du igen dig?

  • ”Jag längtar efter att känna mig tryggare när jag uttrycker mina behov” 
  • ”Jag längtar efter, och behöver, konkreta verktyg för att bli mer tydlig med vad jag vill, önskar och behöver”
  • ”Jag vill förstå mig själv ännu bättre och hitta kreativa vägar för att få mina behov tillgodosedda” 

...då kan det här vara för dig!

"When it feels like you´re asking for too much, it might just be that you´re asking the wrong person"

Kursen kräver inga förkunskaper och du är välkommen precis så som du ÄR. Vår förhoppning är att skapa ett tryggt och nyfiket utrymme där du ges möjlighet att ta del av konkreta verktyg och nya perspektiv för att bli tryggare i dina relationer. Vill du lyssna på oss när vi pratar om kursen i podd-format så vill vi bjuda in dig till detta avsnitt i podcast-segmentet Going Deeper. Har du frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att höra av dig. Vi ser fram emot att få lära känna dig! 

Investering: 

3000 NOK per person / 5000 NOK per par

Tidsramar: 

11/3 09:00 – 17:00

 12/3 09:00 – 14:00 

Kursen sker i samarbete med kliniken 5029 

Body treatments

Massage & healing

prenatal treatments

Sagt om kursen

Lära känna dina kursledare!

Vi (Madeleine Mofjärd & Peter Nilsson) driver tillsammans Going Deeper där vi genom podcast samtal, coaching & kurser inspirerar och vägleder par och individer till djupare och mer meningsfulla relationer med utgångspunkt i mod, sårbarhet och nyfikenhet.

Elden inom oss brinner för att vara en del i att skapa en mer nyfiken och välmående värld. 

Madeleine Mofjärd driver podcasten ”Perspektiv – för en mer hälsosam relation till dig själv & andra” och har intervjuat över 200 experter runt om i världen på temat relationer, kommunikation, sexualitet och hälsa. Madeleine arbetar för att vara en del i att skapa ett samhälle av välmående & stärkta individer. 

Mer om Madeleines arbete här!

Peter Nilsson är föreläsare, författare och utbildare med över 25 års erfarenhet inom effektiv kommunikation, samarbete och förändringsarbete med både organisationer och individer runt om i världen. Peter brinner för att hjälpa människor att vakna upp inför sina egna mönster och öka förståelsen för sig själva och andra. 

Mer om Peters arbete här! 

Som kärlekspar har vi, genom valet att leva i en relation med 27 års åldersskillnad, även fått smaka på vår egen medicin. Med en omvärld styrd av normer och ideér om ”rätt och fel” så har valet av att leva med varandra krävt stora doser av mod, sårbarhet och nyfikenhet – något som dagligen genomsyrar och stärker vårt arbete och liv ihop. Tillsammans driver vi Going Deeper där vi skapar podcast-samtal, håller workshops och coachar par & individer till djupare och mer meningsfulla relationer. 

Ja, jag vill anmäla mig!

Vad kul att du vill anmäla dig till denna kurs. Anmäl ditt intresse genom att skriva några rader nedan så hör vi av oss så snabbt vi kan med mer info. Vi ser så fram emot att få träffa och lära känna dig!