Retreat

Ett stärkande relationsretreat
med Going Deeper

En djup, lekfull och inspirerande helg för både singlar och par där vi öppnar upp för nya perspektiv kopplat till relationer. Tillsammans skapar vi ett tryggt, vilsamt och nyfiket utrymme för växande.

Kommande datum: 

24/11-26/11 2023

När: 4-6/10 2024 (Anmäl dig nu)

Var: Rasbo Kursgård, Uppsala

Pris: 6995:- per person / 12995:- per par 

Längtar du efter att uppleva en djupare kontakt med dig själv och andra människor? Att känna dig tryggare när du uttrycker dina behov? Att fördjupa din kompetens när det kommer till relationer överlag?

Under en helg bjuder vi in till ett utrymme för att utforska nya perspektiv kopplat till relationer – både relationen till dig själv och till andra människor. Vi kombinerar utbildning och delandet av nycklar och verktyg med en rad olika aktiviteter, övningar och grundande praktiker för att komma i djupare kontakt med dig själv och andra. Genom att utgå ifrån just dina (och/eller era) utmaningar när det kommer till relationer så vågar vi lova en helg fylld av igenkänning, insikt och inspiration.

Vi bär på en övertygelse om att en viktig del i att komma i djupare kontakt med oss själva och andra människor handlar om att stanna upp och identifiera våra egna mönster och strategier. Vad behöver du för att känna dig sedd och uppskattad i dina relationer? Vilka mönster har du idag som håller dig tillbaka från att uppleva det du längtar efter?

Utifrån det kommer vi att dela konkreta verktyg, insikter och perspektiv som kan hjälpa dig att öka förståelsen för dina egna behov, strategier och mönster – som resultat tror vi att du kommer att uppleva mer kontakt, närhet, förståelse och meningsfullhet i dina relationer. 

Är du redo för att möta dig själv, och oss?

För dig?

Vad kan jag förvänta mig av helgen?

Vår önskan är att skapa en djup, lekfull och inspirerande helg fylld av meningsfulla och djupa samtal om relationer, praktiker och övningar där vi delar med oss av nycklar och perspektiv som vi själva upplever kraftfulla i skapandet av vår egen relation.

Innehållet under helgen är baserat på kunskap från bland annat Non-Violent Communication, de 6 omedvetna psykologiska behoven, de 5 kärleksspråken samt lärdomar och insikter som vi tar med oss från vår egen resa som par i ständig utveckling. Under helgen kan du förvänta dig att lära dig att: 

Fördjupad kompetens om kommunikation & beteende i relationer

Att bättre kunna identifiera, lära känna och förstå dina egna och andras behov

Djupare kontakt med dig själv och din egen kropp

Perspektiv, inspiration och nycklar för att navigera dina utmaningar kopplat till relationer

Kalle Norwald

Beatrice Karinsdotter

Malin Drevstam

Sagt om oss

Vilka aktiviteter kan jag förvänta mig under helgen?

Ett urval av aktiviteter kommer att innehålla bland annat: 

 • Utbildning
 • Yoga / meditation 
 • Transformational breathwork
 • Sharing och samtal 
 • Tid för reflektion
 • Närvaro i natur
 • Övningar

Vad ingår? 

 • Boende
 • Underbar vegetarisk frukost, lunch, middag & fika 

Sagt om oss

Kalle Norwald

Beatrice Karinsdotter

Malin Drevstam

Kalle Norwald

Beatrice Karinsdotter

Malin Drevstam

Kanske har du frågor?

Nedan har vi samlat några av de vanligaste frågor som vi får gällande kursen. Hittar du inte svar på din fråga här så är du varmt välkommen att höra av dig till oss – vi finns här för att svara på dina frågor och funderingar innan du anmäler dig!

 • Moms tillkommer vid betalning via företag
 • En anmälningsavgift om 495:- faktureras i samband med anmälan (Återbetalas ej vid avbokning) 
 • Full betalning sker senast 30 dagar innan kursstart 
 • Om avbokning sker minst 31 dagar före kursstart betalas kursavgiften tillbaka exklusive anmälningsavgift.
 • Vid avbokning inom 30 dagar före kursstart sker ingen återbetlning. 

Innehållet som vi delar denna helg är bland annat baserat på kunskap från Kommunikologi, Non-Violent Communication, de 6 omedvetna psykologiska behoven, de 5 kärleksspråken samt lärdomar och insikter som vi tar med oss från vår egen resa som par i ständig utveckling.

Helgen är för både singlar och individer och innehållet i kursen/retreatet är användbart och applicerbart i alla olika typer av relationer. Varmt välkommen! 

Vi vill gärna hjälpa på dom sätt det bara går! Hör av dig till oss så hittar vi en lösning för avbetalning som fungerar för dig. Skulle det vara så att du inte har möjlighet att betala fullt pris så vill vi gärna höra från dig – kanske kan vi hitta en lösning. Hör av dig! 

Vi ger en hel del utrymme till sharing (deltagarnas personliga delningar) som ett sätt att skapa igenkänning och samhörighet i gruppen. Här väljer varje deltagare hur mycket han/hon vill dela eller inte dela. Även i andra övningar så är du som deltagare välkommen att lyssna in på dina behov och gränser och delta på det som känns rätt för dig. 

Ja, jag vill anmäla mig!

Vad kul att du vill anmäla dig till denna helg. Anmäl ditt intresse genom att skriva några rader nedan så hör vi av oss så snabbt vi kan med mer info. Anmäler du dig tillsammans med en partner så får du gärna bifoga namn och mail till din partner. 

Vi ser så fram emot att få träffa och lära känna dig!

Nyfiken på hur du kan skapa mer hälsosamma relationer? Välkommen att lyssna på vår podcast!