För företag

Konsten att skapa mer hälsosamma relationer, djupare förståelse och effektivare samarbeten
på arbetsplatsen

En interaktiv workshop för företag som tror på det mänskliga mötet, är redo för att expandera och bjuda in mer sårbarhet och mänskliga värden på arbetsplatsen. För att vi tror att hälsosamma relationer behöver vara en del av varje organisation. Det börjar med människan. 

Är ni redo för att skapa en mer välmående och effektiv organisation med mer hälsosamma relationer? 

Hur kan vi använda våra olikheter som en superkraft i organisationen? Hur kan vi mötas när vi har behov och förväntningar som krockar? På vilka sätt kan våra relationer stärka oss som företag?

Hälsosamma relationer är en av de viktigaste faktorerna för ett långt och välmående liv. Det visar bland annat studier från Harvard Medical School ledda av psykiatrikern Robert Waldinger. Vi tror således att välmående individer skapar och bidrar till effektiva arbetsgrupper/organisationer och lönsamma företag. 

I workshopen ”Konsten att skapa mer hälsosamma relationer, djupare förståelse och effektivare samarbeten på arbetsplatsen” kombinerar vi över 25 års erfarenhet av organisationsutveckling med nya perspektiv på relationer och lovar en upplevelse fylld av inspiration, aha-upplevelser och igenkänning. 

Under 2-4h får ni ta del av konkreta verktyg, insikter och perspektiv som kommer att stärka er relationella kompetens på arbetsplatsen – som resultat tror vi att ni kommer att uppleva en mer välmående, hälsosam och effektiv organisation. 

För arbetsplatsen

Nyfikna på vad ni kan
förvänta er under workshopen?

Nya perspektiv för ökad förståelse mellan människor på och utanför arbetsplatsen

Ökad förståelse för hur vi kan mötas i våra olikheter och behov på arbetsplatsen

Konkreta verktyg för hur vi kan använda olikheter som en superkraft i organisationen

Ett gemensamt språk för att bättre kunna mötas i samarbeten på arbetsplatsen

Inspiration, aha-upplevelser och igenkänning

Vilka är vi?

Möt dina
workshopledare

Going Deeper som började som ett segment av podcasten ”Perspektiv – för en mer hälsosam relation till dig själv och andra” där vi, Madeleine Mofjärd och Peter Nilsson, möter gäster i samtal om relationer utifrån en nyfiken frågeställning: 

Hur kan vi utmana (och bryta) våra valda sanningar och mönster för att våga skapa det liv och de relationer som vi längtar efter?

Madeleine Mofjärd driver podcasten ”Perspektiv – för en mer hälsosam relation till dig själv & andra” och har intervjuat över 200 experter runt om i världen på temat relationer, kommunikation, sexualitet och hälsa.  

Peter Nilsson är föreläsare, författare och utbildare med över 25 års erfarenhet inom effektiv kommunikation, samarbete och förändringsarbete med både organisationer och individer runt om i världen. 

Tillsammans erbjuder vi coaching, kurser och workshops för både par, individer och företag. 

Sagt om oss

”Tack för er båda och det space ni förmedlade på gårdagens workshop. Ni är helt suveräna i ert sätt att förmedla information och er närvaro. Jag vill lära mig mer och mer och mer av all kunskap ni delar!”

Sanna Jonsson

Tidigare workshop deltagare

Kalle Norwald

Beatrice Karinsdotter

Malin Drevstam

Kanske har ni frågor?

Nedan har vi samlat några av de vanligaste frågor som vi får från företag inför bokning. Hittar ni inte svar på er fråga här så är ni varmt välkomna att höra av er till oss – vi finns här för att svara på era frågor och funderingar innan ni gör er bokningsförfrågan! 

Under workshopen får ni ta del av konkreta verktyg, insikter och perspektiv som kommer att stärka er relationella kompetens på arbetsplatsen – som resultat tror vi att ni kommer att uppleva en mer välmående, hälsosam och effektiv organisation.

Workshopen kombinerar personliga delningar, föreläsningar och praktiska övningar för att ni som deltagare ska kunna ta till er verktygen på bästa sätt – för direkt integrering i organisationen. Ni kan även förvänta er en hel del skratt, igenkänning och nya insikter om er själva och andra människor. 

Innehållet i workshopen är baserat på kunskap från bland annat Non-Violent Communication, Kommunikologi, Motivationspsykologi samt en hel del andra teorier och nycklar. 

Workshopen riktar sig till alla olika typer av branscher och kontext då innehållet är anpassat för att vara användbart i alla olika typer av relationer och sammanhang. 

Workshopen är för företag som är redo för att expandera och bjuda in mer sårbarhet och mänskliga värden på arbetsplatsen.

Kontakta oss med er bokningsförfrågan idag!

Vad kul att ni vill möta oss på er arbetsplats! Skicka er bokningsförfrågan via formuläret nedan och berätta kort om er organisation. Vi återkommer så snart vi kan med en offert och mer information. Vi ser fram emot att höra från er!