Coaching för par

Den modiga kärleken

Ett modigt, sårbart och nyfiket 6 veckors coachingprogram för par som är nyfikna på att skapa djupare kontakt, mer passion och ökad förståelse för er själva och varandra. Är ni nyfikna på vad som är möjligt för just ER relation och kärlek? 

"Change might be scary, but so is staying the same"

Under 6 unika tillfällen á 60-90 minuter möts vi för att tillsammans djupdyka i just ER kärlek och gemensamma längtan framåt. Vilka mönster har ni i er dynamik idag som gör att ni hamnar där ni hamnar? Kanske upplever ni återkommande situationer av skav och känsloknutar där ni har svårt att bryta det invanda mönstret ni hamnat i? Kanske är ni nyfikna på att identifiera och bättre lära känna era egna (och er partners) behov och få konkreta tips på hur ni kan kommunicera er längtan till varandra och hitta kreativa vägar för att uppfylla dessa? Med två stycken coacher närvarande vid er sida ges ni nya perspektiv, insikter och speglas i era processer på ett sårbart och modigt sätt – som resultat tror vi att ni kommer att uppleva en djupare kontakt, mer passion och en ökad förståelse för både er själva och varandra. 

Är ni nyfikna på att ta reda på vad som är möjligt i just er relation? 

Känner ni igen er?

 • ”Vi längtar efter att stärka & fördjupa kärleken, närheten och förståelsen för varandra”
 • ”Vi är redo för att titta på våra egna mönster för att ta vår relation till nästa nivå”
 • ”Vi är nyfikna på hur relationen skulle kunna utvecklas till ytterligare en nivå av kärlek och närhet”
 • ”Vi skulle gärna lära oss konkreta verktyg och nycklar för att bryta gamla in-effektiva mönster i relationen”
 • ”Vi skulle vilja hitta vägar för att bättre identifiera & förstå både våra egna & varandras behov och hitta konkreta sätt att kommunicera (och uppfylla) dessa”
 • ”Vi vill leva mer, njuta mer, älska mer och är redo för att göra jobbet som krävs!”

...då kan det här vara för er!

Sagt om oss

”Tack Madeleine och Peter för att ni inspirerar mig så ofta kring samtal, perspektiv och viljan att mötas och se saker från olika perspektiv och att behålla nyfikenheten på mig själv och min partner”

Lina Karlsson

Grundare Studio Besjalat

Hur?

Hur ser upplägget
för våra träffar ihop ut?

Utifrån vår tro på att öppna upp för, och bjuda in, nya perspektiv så har vi valt att lägga upp programmet utifrån en blandning av gemensamma träffar där vi möts alla fyra – par till par (4:4) kombinerat med individuella träffar där Peter möter mannen och Madeleine möter kvinnan (1:1) – och tvärtom. Vi tror att detta är ett viktigt element för att få speglingar och perspektiv från flera olika håll och vinklar som på olika sätt kan leda till insikt om de svar ni redan har inom er.

Vårt förslag på upplägg ser ut såhär:

 • Gemensam coaching 90 min: Vi möts alla fyra som par – 4:4
 • Individuell coaching 90 min: Peter möter mannen och Madeleine möter kvinnan – 1:1 
 • Gemensam coaching 90 min: Vi möts alla fyra som par – 4:4 
 • Individuell coaching 90 min:– Peter möter kvinnan och Madeleine möter Mannen – 1:1 
 • Individuell coaching 90 min: Peter möter mannen och Madeleine möter kvinnan – 1:1 
 • Gemensam coaching 90 min: – Vi möts alla fyra som par – 4:4 
(Befinner ni er i en samkönad relation eller har andra önskemål på upplägg så anpassar vi givetvis efter era behov och önskemål) 

Ni får också en del spännande saker
som bonus när ni anmäler er:

Er investering: 9500:- / par 

Vad bygger coachingprogrammet på?

I vår coaching använder vi oss av element från bl.a metakompetensen kommunikologi, anknytningsteorin, de 6 omedvetna psykologiska behoven, den 5 kärleksspråken och non violent communication. Framför allt så delar vi sårbart med oss av vår egen resa som par och de insikter som har hjälpt oss till djupare kontakt och ökad förståelse för varandra. Peter har över 25 års erfarenheter av coaching och Madeleine har intervjuat över 200 experter runt om i världen på temat relationer och personlig utveckling. I ryggraden (och hjärtat) bär vi med oss en stark tro på sårbarhet, mod, sanning och nyfikenhet som viktiga grundpelare för relationer överlag – element som kommer att genomsyra våra träffar ihop. Från oss kan du förvänta dig kongruens och sanning. För oss är det viktigt att vara sanna och själva göra ”jobbet” – därför använder vi också vår egen relation som en kontinuerlig arena för utveckling. 

Nyfiken på hur du kan skapa mer hälsosamma relationer? Välkommen att lyssna på vår podcast!

Ja, vi vill anmäla vårt intresse!

Vad kul att ni är nyfikna på att utveckla er relation tillsammans med oss! Anmäl ert intresse genom att skriva några rader nedan så hör vi av oss så snabbt vi kan. Vi ser fram emot att höra från er!