Online kurs

bråkar du konstruktivt och har konflikter som tar dig närmre din partner

En live-kurs á 3 digitala tillfällen som hjälper dig att ha mer hälsosamma konflikter som skapar ökad närhet och kontakt istället för distans i relationer. Är du redo för att öppna upp för ännu en nivå av djup i dina relationer?

Nästa kursstart: 

5 Oktober 2023

11 Februari 2024 (Anmäl dig nu)

Vi bär på en tro att konflikter är oundvikligt i relationer och att en viktig nyckel för att kunna skapa djupare och mer meningsfulla relationer är att lära oss att mer hälsosamt navigera genom de konflikter som uppstår. Vilka mönster och strategier bär jag med mig från förr och hur spelas dom ut i mina relationer här och nu?

Under 3 tillfällen möts vi digitalt på Zoom och utgår ifrån dina och era utmaningar när det kommer till konflikter och bråk i relationer. Vi bär på en övertygelse om att hälsosamma konflikter är dem som tar två (eller flera) människor närmre – inte längre ifrån varandra. Vad finns att lära oss av de konflikter som uppstår i relationen? Hur kan vi fördjupa kontakten ännu mer – med hjälp av de bråk som uppstår?

Under kursen ges du nycklar och verktyg för att mer hälsosamt navigera i konflikter och öppna upp för möjligheten att komma ännu närmre din partner – även i skav. Genom kursen hoppas vi även kunna inspirera och bidra till en ökad medvetenhet om dina egna beteenden och mönster – för att mer autentiskt kunna relatera till andra. 

Kursträffar:

11/2 10:00 – 12:00 

19/2 18:30 – 20:30 

29/2 18:30 – 20:30 

För dig?

Vad kommer jag att lära mig under kursen?

Innehållet i kursen är baserat på kunskap från bland annat non-Violent Communication, kommunikologi, konflikthantering samt de lärdomar och insikter som vi tar med oss från vår egen resa som par i ständig utveckling. Under kursen kan du förvänta dig att lära dig att: 

Konkreta verktyg och tips för att direkt börja agera och kommunicera annorlunda i konflikter

Tydliga ramverk för att ge sorterad feedback för utveckling i relationer

Praktiker för att hitta tillbaka, och skapa djupare kontakt, efter bråk och konflikter

Ökad förståelse för egna och andras mönster och strategier under konflikter

Nya perspektiv för skapandet av hälsosamma bråk som tar er närmre och djupare i kontakt

Sagt om oss

Känner du igen dig?

  • ”Jag längtar efter att känna mig tryggare när konflikter uppstår och hitta tillit till att det faktiskt är något som kan ta oss djupare” 
  • ”Jag är nyfiken på att förstå mina egna strategier som uppstår i konflikter, för att bättre kunna hantera och kliva in i de bråk som uppstår i mina relationer” 
  • ”Jag längtar efter att få känna att de bråk som uppstår i relationen tar oss närmre och djupare i kontakt” 
  • ”Jag skulle vilja ha konkreta verktyg för att direkt kunna agera och kommunicera annorlunda i mina relationer” 

...då kan det här vara för dig!

"Conflict in close relationships is not only inevitable, it´s essential. Intimacy connects people who are inevitably different"

Skulle det vara så att du inte kan delta vid något av datumen så spelas allt material in och finns att titta på i efterhand – vår rekommendation för att få ut bästa resultat av kursen är dock att du är med live. Har du frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att höra av dig. Vi ser fram emot att få lära känna dig! 

Investering: 1795:- per person 

(Delta tillsammans med en vän eller partner för 2795:-)

Kanske har du frågor?

Nedan har vi samlat några av de vanligaste frågor som vi får gällande kursen. Hittar du inte svar på din fråga här så är du varmt välkommen att höra av dig till oss – vi finns här för att svara på dina frågor och funderingar innan du anmäler dig!

Vi ger en hel del utrymme till sharing (deltagarnas personliga delningar) som ett sätt att skapa igenkänning och samhörighet i gruppen. Här väljer varje deltagare hur mycket han/hon vill dela eller inte dela. Vi har haft deltagare som endast delat i text till exempel, och även deltagare som inte delat alls. 

Vi bär på en tro att konflikter är en viktig del i att få en relation att växa och blomstra. Vi tror också att det är viktigt att vi som par lär oss att ha mer konstruktiva konflikter – för att inte skada relationen utan ge näring till den. 

Innehållet i kursen är baserat på kunskap från bland annat non-Violent Communication, kommunikologi, konflikthantering samt de lärdomar och insikter som vi tar med oss från vår egen resa som par i ständig utveckling.

Du är varmt välkommen att gå kursen själv! Innehållet i kursen är användbart och applicerbart i alla olika typer av relationer. Vi välkomnar både par, individer, singlar – alla som vill bli bättre på att ha mer hälsosamma bråk! 

Ja, jag vill anmäla mig!

Vad kul att du vill anmäla dig till denna online kurs. Anmäl ditt intresse genom att skriva några rader nedan så hör vi av oss så snabbt vi kan med mer info. Vi ser så fram emot att få träffa och lära känna dig!

Nyfiken på hur du kan skapa mer hälsosamma relationer? Välkommen att lyssna på vår podcast!