Online kurs

Så identifierar du,
uttrycker & får dina
behov tillgodosedda

En live-kurs á 3 digitala tillfällen som hjälper dig att identifiera och uttrycka dina behov på ett tryggare och tydligare sätt som inspirerar mottagaren att uppfylla dem. 

Nästa kursstart: 

12 Oktober 2022 (FULLSATT)

15 November 2022

15 Januari 2023 (FULLSATT)

27 April 2023

30 Augusti 2023 (FULLSATT)

8 Januari 2024 (FULLSATT)

21 Maj 2024

4 September 2024 (Anmäl dig nu

Längtar du efter att känna dig tryggare när du uttrycker dina behov? Kanske är du nyfiken på hur du skulle kunna bli ännu tydligare med vad du önskar för att öka chanserna att få dina behov tillgodosedda?

Under 3 tillfällen möts vi digitalt på Zoom och utgår ifrån dina och era utmaningar när det kommer till att utrycka behov i relationer. Vi bär på en övertygelse om att en viktig del i att få våra behov tillgodosedda handlar om att först stanna upp och identifiera och lära känna vad vi vill, önskar och behöver. Utifrån det kommer vi att dela konkreta verktyg, insikter och perspektiv som kan hjälpa dig att lättare förstå och lära känna vad du behöver, samt bli tryggare i att kommunicera detta – som resultat tror vi att du kommer att uppleva mer kontakt, närhet, förståelse och meningsfullhet i dina relationer. 

Kommande kurstillfällen 2024: 

16/9 kl 18:30 – 20:30 

22/9 kl 18:30 – 20:30 

29/9 kl 18:30 – 20:30 

Spela videoklipp

För dig?

Vad kommer jag att lära mig under kursen?

Innehållet i kursen är baserat på kunskap från bland annat Non-Violent Communication, Kommunikologi, de 6 omedvetna psykologiska behoven, de 5 kärleksspråken samt lärdomar och insikter som vi tar med oss från vår egen resa som par i ständig utveckling. Under kursen kan du förvänta dig att lära dig att: 

Att identifiera, lära känna och förstå dina egna (och även andras) behov ännu bättre

Att uttrycka dina behov på ett sätt som inspirerar mottagaren att uppfylla dem

Att förstå och möta dina egna behov på ett mer träffsäkert sätt

Konkreta verktyg och tips för att direkt börja kommunicera annorlunda & öka chanserna att få dina behov tillgodosedda

Att bättre hantera och navigera olikheter och behov som krockar genom att hitta kreativa lösningar

Sagt om kursen

Känner du igen dig?

  • ”Jag längtar efter att känna mig tryggare när jag uttrycker mina behov” 
  • ”Jag längtar efter, och behöver, konkreta verktyg för att bli mer tydlig med vad jag vill, önskar och behöver”
  • ”Jag vill förstå mig själv ännu bättre och hitta kreativa vägar för att få mina behov tillgodosedda” 

...då kan det här vara för dig!

"When it feels like you´re asking for too much, it might just be that you´re asking the wrong person"

Skulle det vara så att du inte kan delta vid något av datumen så spelas allt material in och finns att titta på i efterhand – vår rekommendation för att få ut bästa resultat av kursen är dock att du är med live. Vill du lyssna på oss när vi pratar om kursen i podd-format så vill vi bjuda in dig till detta avsnitt i podcast-segmentet Going Deeper. Har du frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att höra av dig. Vi ser fram emot att få lära känna dig! 

Investering: 1795:- per person 

(Delta tillsammans med en vän eller partner för 2795:-)

Kanske har du frågor?

Nedan har vi samlat några av de vanligaste frågor som vi får gällande kursen. Hittar du inte svar på din fråga här så är du varmt välkommen att höra av dig till oss – vi finns här för att svara på dina frågor och funderingar innan du anmäler dig!

Vi ger en hel del utrymme till sharing (deltagarnas personliga delningar) som ett sätt att skapa igenkänning och samhörighet i gruppen. Här väljer varje deltagare hur mycket han/hon vill dela eller inte dela. Vi har haft deltagare som endast delat i text till exempel, och även deltagare som inte delat alls. Eftersom det är en behovskurs så är det viktigt att du som deltagare lyssnar in DINA behov även under kursen. 

  • Moms tillkommer vid betalning via företag
  • Kursavgift faktureras vid anmälan och betalas inom 10 dagar
  • Vid avbokning inom 30 dagar före kursstart sker ingen återbetalning

Innehållet i kursen är baserat på kunskap från bland annat Non-Violent Communication, Kommunikologi, de 6 omedvetna psykologiska behoven, de 5 kärleksspråken samt lärdomar och insikter som vi tar med oss från vår egen resa som par i ständig utveckling.

Kursen kan vara en vacker gåva att ge dig själv! Vi har haft flertalet personer som befunnit sig mitt i skilsmässa som deltagit på kursen som upplevt det som ett kraftfullt sätt att hitta ännu djupare i kontakt med sina egna behov och längtan framåt. Lite som en kärleksfull spark i rätt riktning. 

Är ni ett par som befinner er i skilsmässa och vill gå kursen ihop så kan även det vara en fin väg för att skapa förståelse för eventuella olikheter och behov – för en så smidig skilsmässa som möjligt och ökad förståelse för varför det blivit som det blivit. 

Du är varmt välkommen att gå kursen själv! Innehållet i kursen är användbart och applicerbart i alla olika typer av relationer. Vi välkomnar både par, individer, singlar – alla som vill bli bättre på att identifiera och uttrycka behov!

Ja, jag vill anmäla mig!

Vad kul att du vill anmäla dig till denna online kurs. Anmäl ditt intresse genom att skriva några rader nedan så hör vi av oss så snabbt vi kan med mer info. Vi ser så fram emot att få träffa och lära känna dig!

Nyfiken på hur du kan skapa mer hälsosamma relationer? Välkommen att lyssna på vår podcast!